Reindeer Lake Resort sijaitsee Pellossa Länsi-Lapissa kauniin Puolamajärven rannalla. Pello on Suomen kalastuspääkaupunki.

Puhdasvesinen ja kalarikas Puolamajärvi sopii loistavasti esim. pilkkimiseen talvella ja kesällä mato-ongintaan ja virvelöintiin. Järveltä voi kalastaa esim. ahvenia, haukia, kuhaa, siikaa, madetta, muikkuja ja särkiä.

Vuokraamme mato-ongia kalastukseen (5 € / päivä / henkilö). Emme vuokraa virveleitä. Kohteessamme majoittuvalle soutuvene kuuluu majoituksen hintaan, ulkopuoliselle soutuveneen vuokra on 40 € / 4h.

Pilkkimiseen ja ongintaan et tarvitse kalastuslupaa. Jos haluat vapakalastaa Puolamajärvellä, ja jos olet 18-64 vuotias, niin kalastajilla tulee olla suoritettuna Suomen valtion kalastuksenhoitomaksu. Kalastuksenhoitomaksu on kätevä lunastaa Eräluvat.fi sivuilta: www.eraluvat.fi/kalastus/kalastonhoitomaksu.html 

P.S. Jos majoitut kohteessamme ja haluat kalastaa oppaan kanssa Länsi-Lapin suurimmalla järvellä Miekojärvellä (pinta-ala 53 km2 ja sijainti vain 15 km kohteestamme) tai kokeilla lohenkalastusta Tornionjoella (vain 30-40 km kohteestamme), niin sinun on hyvä tietää, että Miekojärvellä kalastusretkiä järjestää kesäisin ja talvisin Lapin Villikala (www.laplandwildfish.fi) ja Tornionjoella kesä-elokuussa Naamisuvanto Salmon Fishing (www.tornioriver.fi).