Reindeer Lake Resort sijaitsee Pellossa Länsi-Lapissa kauniin Puolamajärven rannalla. Pello on Suomen kalastuspääkaupunki.

Puhdasvesinen ja kalarikas Puolamajärvi sopii loistavasti esim. pilkkimiseen talvella ja kesällä mato-ongintaan ja virvelöintiin. Järveltä voi kalastaa esim. ahvenia, haukia, kuhaa, siikaa, madetta, muikkuja ja särkiä.

Vuokraamme mato-ongia kalastukseen (5 € / päivä / henkilö). Emme vuokraa virveleitä. Kohteessamme majoittuvalle soutuvene kuuluu majoituksen hintaan, ulkopuoliselle soutuveneen vuokra on 40 € / 4h.

Järjestämme myös kalastusretkiä läheisille joille ja puroille. Otamme mukaan kalatusvälineet ja eväät, ja kalastamme illan. Jos saalista tulee, niin valmistamme kaloista aterian paikan päällä. Kesto matkoineen n.4h. Kysy lisää.

Pilkkimiseen ja ongintaan et tarvitse kalastuslupaa. Jos haluat vapakalastaa Puolamajärvellä, ja jos olet 18-64 vuotias, niin kalastajilla tulee olla suoritettuna Suomen valtion kalastuksenhoitomaksu. Kalastuksenhoitomaksu on kätevä lunastaa Eräluvat.fi sivuilta: www.eraluvat.fi/kalastus/kalastonhoitomaksu.html 

P.S. Jos majoitut kohteessamme ja haluat kalastaa oppaan kanssa Länsi-Lapin suurimmalla järvellä Miekojärvellä (pinta-ala 53 km2 ja sijainti vain 15 km kohteestamme) tai kokeilla lohenkalastusta Tornionjoella (vain 30-40 km kohteestamme), niin sinun on hyvä tietää, että Miekojärvellä kalastusretkiä järjestää kesäisin ja talvisin Lapin Villikala (www.laplandwildfish.fi) ja Tornionjoella kesä-elokuussa Naamisuvanto Salmon Fishing (www.tornioriver.fi).