PÄIVÄ POROTILALLA OHJELMA

Tule viettämään päivä porotilallamme Pelloon Länsi-Lappiin. Kesällä ja talvella ohjelma muuttuu rekiajelun osalta poron kanssa kävelyyn metsässä

OHJELMA SISÄLTÄÄ:
* Talvella rekiajon metsässä, kesällä poron kanssa kävelyn metsässä.
* Tutustumme aidoilla poroihin ja annamme niille jäkälää. Kerromme vierailijalle tarinaa poroista ja poronhoidon vuodesta.
* Kisaileminen suopungilla.
* Navettala-rakennuksen tiloissa syömme keittolounaan, juomme kahvit / teet kotona paistetun pullan kera, katsomme poronhoitovuodesta kertovan filmin ja askartelemme poronsarvista jotain pientä kivaa. Lisäksi Navettala-rakennuksessa on pieni matkamuistomyymälä, josta voit halutessasi ostaa mukaan pienen muiston vierailusta.
* Nautimme porotilan järven kaunista rantamaisemista ja upeasta luonnosta.

OHJELMAN KESTO: noin 4 tuntia

HINNAT:
* Aikuiset: 149 € & lapset (4-14 vuotta): 89 €

RYHMÄN MINIMIKOKO : 4 maksavaa henkilöä.

VARAUS:
Päiväporotilalla ohjelmaa onnistuu ympäri vuoden, ja vaatii ennakkovarauksen (suosittelemme varausta vähintään 2-3 päivää etukäteen). Varaa soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia, niin katsotaan yhdessä sopiva ajankohta. Ota meihin yhteyttä: 0400 923034 ja info@puolukkamaanpirtit.fi

KATSO MYÖS: Porotilavierailut.

HUOM. SUUREMMAT RYHMÄT JA MATKANJÄRJESTÄJÄT: isommat ryhmät ja matkanjärjestäjät voivat pyytää meiltä erillisen tarjouksen.