K: Kuinka pääsemme Reindeer Lake Resortiin Rovaniemeltä?
V: Reindeer Lake Resort on omatoimimatkailukohde. Rovaniemen lentokentältä on meille matkaa reilut 80 km. Emme valitettavasti voi hakea asiakkaita lentokentältä. Suosittelemme, että vuokraat Rovaniemeltä auton tai, että tulet lentokentältä meille taksilla (taksimatkan hinta on noin 180-200 €)

K: Voimmeko tulla vain vierailulle tapaamaan poroja tai poroajelulle? Milloin voimme vierailla?
V: Porotilan elämää määrittää vuodenaikojen rytmi. Soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia voimme selvittää onnistuuko vierailu / rekiajelut, ja minä päivänä sekä mihin kellonaikan. Suosittelemme yhteydenottoa ainakin vuorokautta etukäteen.
Suuremmille ryhmille ja matkanjärjestäjille suosittelemme yhteydenottoa mahdollisimman aikaisin.

K: Voimmeko nähdä revontulia?
V: Reindeer Lake Resort porotila tarjoaa mainiot puitteet revontulien näkemiseen, koska sijaitsemme kaukana kaupungin valoista ja napapiirin pohjoispuolella Suomen Lapissa. Kun yövytte meillä, teidän ei tarvitse varata mitään revontuliretkeä. Voitte viettää aikaa esim. porotilan pihalla tai Puolamajärven rannalla ja nähdä revontulet sieltä,mikäli sää ja avaruussää ovat suotuisa (taivas pilvetön ja aurinko aktiivinen). Reindeer Lake Resort, kuten yksikään muu matkailukohde Lapissa, ei kuitenkaan pysty takaamaan asiakkaalle sitä, että asiakas voi nähdä revontulet.

K: Kuuluuko aamiainen majoituksen hintaan? Voimmeko varata puolihoidon tai illallisen?
V. Reindeer Lake Resort on omatoimimatkailukohde. Vieraamme pitävät itse huolta omasta aterioinnistaan hyödyntäen majoitustilojen keittiöitä.
Suuremmille ryhmille pystymme tarvittaessa järjestemään aterioita (aamupala / illallinen), kun asiasta sovitaan etukäteen.

K: Millainen vaatetus meidän tulee varata talvella, varsinkin jos haluamme yrittää nähdä revontulia
Reindeer Lake Resort sijaitsee Napapiirin pohjoispuolella Suomen Lapissa. Talvella lumi peittää maan yli kuusi kuukautta vuodesta. Talvella lämpötilat ovat yleensä jotain – 10 °C ja  – 30°C välillä. Varsinkin yöllä pakkanen on kova. Täten matkailijan tulee varustautua erittäin lämpimillä talvivarusteilla (pakkasta hyvin kestävät  kengät, housut, takki, pähineet, hanskat, jne), varsinkin jos haluaa yöllä metsästää revontulia.