PUOLAMAJÄRVI – LAPIN KAUNEIMPIA JÄRVIÄ, JOTA MYÖS POROT IHAILEVAT

Reindeer Lake Resort sijaitsee Pellossa Puolamajärven rannalla, joka on yksi Lapin kauneimpia järviä. Kirkasvetisen ja kalarikkaan Puolamajärven pinta-ala on noin 1,8 km². Syvimmillään järvi on 8-9 m. Tilallamme on luonnollisesti laituri, hiekkaranta, 2 rantasauna ja veneitä.

Puolamajärvi on saanut nimestä saamenkielen sanasta ”buolam”, joka tarkoittaa paloa / tulta. Suomessa kymmeniä tuhansia järviä, mutta vain yksi niistä on nimeltään ”Puolamajärvi”. Toinen ”Puolamajärvi” löytyy Pajalan kunnasta Ruotsin Lapista.

Luonnonkaunis Puolamajärvi sopii, saunomisen ja uimisen lisäksi, kaikenlaisiin aktiviteetteihin kuten poroajelut, kalastus, soutu, melonta, revontulien tarkkailu, murtomaahiihto. Lisätietoja aktiviteeteista järvellä löydä TÄÄLTÄ

Puhdasvesinen ja kalarikas Puolamajärvi sopii loistavasti esim. pilkkimiseen talvella ja kesällä mato-ongintaan ja virvelöintiin. Järveltä voit kalastaa mm. ahvenia, haukia, särki, muikkuja, siikaa, madetta, kuhaa. Lisää tietoa kalastuksesta Puolamajärveltä löydät täältä: KALASTUS KESÄLLÄ & KALASTUS TALVELLA.